Loading...
Категории

Въпроси

Как да поръчам?

За да поръчвате и виждате цените на всички предлагани ястия е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията се прави еднократно и ще Ви отнеме не повече от 2 минути. Срещу всеки артикул има бутон "ПОРЪЧАЙ". Когато натиснете този бутон съответният продукт се добавя във Вашата поръчка. След като изберете всички желани продукти е необходимо да натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ”, който ще Ви изпрати към финално потвърждение на Вашата поръчка. След като се убедите, че това е окончателната Ви поръчка е необходимо да я потвърдите от бутона „ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА”.

Защо е необходимо да се регистрирам ?

Регистрацията е необходима за предпазване от злоупотреби. При следващите поръчки няма да е необходимо да въвеждате отново личните си данни и адрес, защото системата ги запазва при регистрацията. Имате възможност обаче, по всяко време да добавяте, изтривате и редактирате въведените адреси.

В кои райони се извършват доставки ?

Към момента се обслужват следните райони: кв.Младост 1, 1А, 2,3,4, кв.Дружба 1, 2, кв.Горубляне, кв.Полигона, кв.Аерогара, кв.Студентски град, кв.Дървеница, кв.Мусагеница

Кой ще достави храната ?

Доставките се извършват от куриер на заведението.

Как и кога се извършва плащането ?

Поръчките се заплащат на доставчика, в брой, при получаване на всички поръчани ястия, напитки и прибори.

По-скъпо ли е когато поръчвам по Интернет ?

Цените на предлаганите артикули, опаковки, условия за доставка са еднакви с тези на съответното заведение за доставка и факта, че поръчвате по Интернет не оскъпява с нищо Вашата поръчка.

Колко струва доставката ?

Доставката е БЕЗПЛАТНА, при минимална сума на поръчка 5лв. за кв.Младост и 8лв. за останалите обслужвани квартали.

За колко време се изпълнява поръчката ?

За времето на доставка можете да се ориентирате от цвета на часовничето, който се намира в горната част на сайта. При всички случаи обаче, поръчката Ви по Интернет не се обслужва по-бавно от поръчките, направени по телефона.

До колко часа работи сайта и до колко часа приема поръчки?

Сайтът работи денонощно, поръчките се приемат по всяко време, но се изпълняват само в работно време от 10:00 до 23:00ч. Поръчките приети извън това работно време е нужно да бъдат с отложен час на доставка.

Мога ли да направя поръчка за по късен час или за друг ден ?

Да. Системата Ви дава възможност при приключване на поръчката да въведете свободен текст за ден и час на доставката, като трябва да бъде между 10:00 и 23:00 ч.

Сигурно ли е, че поръчката ми ще бъде изпълнена ?

Във всеки един момент можете да проверите статуса на поръчката Ви, като влезнете в профила си в сайта, и изберете от най-горната част на сайта бутон "ПОРЪЧКИ". Ако има неточности или възникне проблем, ние ще се свържем с Вас на посочените в профила телефони, за да Ви информираме, а също и ако Вие имате въпроси, можете да се свържете с Нас на посочените за контакти телефони.

Мога ли да коригирам поръчката си ?

Когато изберете дадено ястие - то се натрупва във Вашата поръчка. Системата Ви дава възможност да изтривате вече избрани продукти чрез бутон Изтрий срещу всеки артикул. Когато обаче натиснете бутон “ПОРЪЧАЙ” и след това “ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА” - промени не са възможни. Когато сте активирали бутон “ПОРЪЧАЙ”, но все още не сте потвърдили поръчката, корекции все още са възможни, чрез бутон „ВЪРНИ СЕ В ПОРЪЧКАТА”.

Мога ли да добавям допълнителни съставки към ястията ?

Да, системата Ви осигурява тази възможност само за яситя към които се предлагат добавки. В прозореца „ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА” срещу всеки избран артикул има бутон “ДОБАВИ ЕКСТРИ”, който води към страница с възможните добавки за избраното ястие. От падащото меню на желаната от Вас добавка избирате количеството, което да бъде прибавено към артикула и натискате бутон „ДОБАВИ ТЕЗИ ЕКСТРИ”. Ако към този продукт няма възможно добавки, то тогава при приключване на проъчката можете да запишете някакви уточниения.

Мога ли да махам съставки от дадено ястие?

Да, можете да махате съставки, но само от ястия на които ние сме дали тази възможност. За всички останали при приключване на поръчката можете да уточните какви са Вашите изисквания.

Как да си поръчам прибори за еднократна употреба ?

След като изберете всички желани продукти и натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ”, ще преминете към финално потвърждение на поръчката си. На този екран имате възможност да изберете и брой прибори.

Как да разбера със сигурност, че поръчката ми е получена ?

След като изберете всички желани продукти и натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ”, ще преминете към финално потвърждение на поръчката си чрез бутон „ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА”. Когато поръчката е изпратена успешно, Вие получавате уникален номер на поръчката, а също така и тя се записва в списъка с всички реализирани поръчки, които можете да видите от бутон „ПОРЪЧКИ”, който се намира на в горната част на сайта, но трябва да се влезнали във Вашият профил. Там можете да видите и статуса на поръчката Ви.

Ще се свържат ли с мен, ако има проблем с поръчката ми ?

Да. Ако поръчката не може да бъде изпълнена, липсва артикул, има разлика в цена и др., ние задължително ще се опитаме да се свържем с Вас на посочените в профила телефони.

Мога ли да допоръчам към вече изпратена поръчка ?

Да, но трябва възможно най-бързо да се свържете с нас на посочените телефони.

Мога ли да откажа вече изпратена поръчка ?

Единственият начин да анулирате вече потвърдена поръчка е възможно най-бързо да се свържете с нас на посочените телефони, но това зависи и на какъв етап от приготвянето е самата поръчка.

Как да оценя дадено ястие?

Над всяко име на ястието/продукта има 5 звездички, които показват рейтинга на продукта към момента. Можете да изберете определен брой звездички за да оцените продукта.

Как да напиша коментар за даден продукт?

До името на всеки продукт/ястие има иконка за писане на коментари. След като я натиснете, ще се отвори прозорец в който можете да видите коментари за този продукт и да напишете вашият (трябва да сте регистиран потребител).

Как да добавя даден продукт към ЛЮБИМИ ЯСТИЯ?

До името на всеки продукт има иконка във формата на сърце със знак "плюс". Когато го натиснете Вие добавяте този продукт към люними ястия. Можете да видите вашиете любими ястие от най-горното меню на сайта - бутон "ЛЮБИМИ".

Как да добавя цялото меню, което е в моята поръчка към момента като ЛЮБИМО МЕНЮ?

В прозореца на поръчката Ви, има икона "Добави в любими менюта", след като я натиснете ще Ви бъде поискано име на менюто под което да го запишете. След това можете да видите менюто си от най-горното меню на сайта - бутон "ЛЮБИМИ".

Как да изтрия любимо ястие или любимо меню?

В страницата ЛЮБИМИ, в списъка с любими ястие или любими менюта, най-вдясно има знак "хикс" с който можете да изтриете любимо ястие или цяло любимо меню.

Как да редактирам любимо меню?

Можете да редактирате любимо меню по слендия начин:

  1. Добавяте цялото меню в кошницата от бутона "Поръчай това любимо меню"
  2. Правоте промените които искате - махате, добавяте продукти, съставки и т.н.
  3. Записвате мнюто като ново с бутона "Добави в любими менюта".

Как да добавя или редактирам адрес за доставка?

Можете да добавите адрес за достака като влезнете във Вашия профил и от най-горното меню, изберете бутон "АДРЕСИ". Там можете да добавяте, редактирате и изтривате адреси за достаква. Само един адрес може да бъде избран за доставка, като доставката се извършва/изпраща към избрания за ОСНОВЕН АДРЕС.

Пицария Джорджо © Всички права запазени